MS Access zonder ontwikkelaarsvaardigheden

MS Access zonder ontwikkelaarsvaardigheden

Access ontwikkelaar, Visual basic applications, applicatie, MS Access maatwerk software

Doe meer met je gegevens

Maak eenvoudig je eigen database-apps in een voor jouw bedrijf geschikte indeling.

Apps maken en delen zonder ontwikkelaarsvaardigheden*

Meer dan alleen desktopdatabases

Met Access kun je veel meer dan alleen desktopdatabases maken. Access is een gebruiksvriendelijk hulpprogramma waarmee je toepassingen kunt maken voor jouw bedrijfsvoering. Access-gegevens kunnen gemakkelijk in diverse databases in de cloud worden opgeslagen en zijn dus beter beveiligd dan ooit. Bovendien kun je jouw Access-toepassingen met collega┬┤s delen.

Snel aan de slag met database-sjablonen

Ga snel aan de slag door een aangepaste app te maken of laat je inspireren door een verzameling nieuwe, professioneel ontworpen app-sjablonen. Maak sjablonen van je apps om ze nog een keer te gebruiken of te delen met anderen.

Apps aanpassen wanneer je bedrijf groeit*

Toepassingen maken die je gemakkelijk kunt aanpassen

Maak apps op maat voor je bedrijf en klanten. Pas je apps gemakkelijk en snel aan wanneer je bedrijf groeit en behoeften veranderen.

Gebruiksvriendelijke formulieren maken met VBA-automatisering

Gebruik de vele mogelijkheden van Visual Basic for Applications (VBA) om bedrijfsprocessen te automatiseren en het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van formulieren en rapporten te verbeteren.

Integreren van meerdere gegevensbronnen*

Gegevens uitwisselen tussen Access en line-of-business-apps

De connectorbibliotheek in Access biedt veel mogelijkheden om gegevens van apps en gegevensbronnen die essentieel zijn voor je bedrijf te integreren. Met ge├»ntegreerde scenario’s in moderne databronnen worden gecombineerde visuele elementen en inzichten in de bekende Access-interface gegenereerd.

Gegevens bewaren in SQL

Bewaar je gegevens op de SQL Server en in Microsoft Azure SQL voor extra betrouwbaarheid, schaalbaarheid, krachtige beveiliging en beheerbaarheid op de lange termijn. Access-apps maken zowel lokaal als in de cloud standaard gebruik van SQL-syntaxis en een echte bedrijfskritische back-end.

Neem nu contact op!
Over de auteur

ertjan administrator